Pályázati Tanácsadás GYIK

Kinek érdemes pályázni?
Mindenkinek, így az Önök cégének is célszerű tudnia arról, hogy milyen aktuális vagy megjelenés előtt álló pályázati lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek révén vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak. Mindenképpen érdemes támogatásban gondolkodniuk, ha bármilyen fejlesztési elképzeléseik vannak. Az MVM Partner Zrt. ingyenes elektronikus pályázatfigyelő hírlevél szolgáltatása révén havi rendszerességgel tájékozódhatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.
 
Kik jogosultak pályázni?
Minden pályázat esetén meghatározásra kerül a pályázók köre. A gazdaságélénkítés céljára kiírt pályázatokra általában kis- és középvállalkozások (KKV-k), ritkábban nagyvállalatok is pályázhatnak. A KKV-k számára kiírt pályázatokon indulhatnak jogi személyiséggel rendelkező és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok vagy egyéni vállalkozók.
 
Miért érdemes pályázati tanácsadóhoz fordulni?
Pályázati Tanácsadás szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk Önöknek az ideális pályázat(ok) megtalálásához, és fel tudjuk mérni a nyerési esélyeiket. Így biztosított, hogy cégük csak olyan pályázatokkal foglalkozzon, amelyen valóban van lehetőségük támogatást elnyerni. A pályázati tanácsadás külön szakma. Fontos, hogy a pályázati folyamat teljes hossza alatt olyan szakember foglalkozzon az anyagokkal, akinek megfelelő tapasztalata és tudása van ezen a téren.
 
Milyen szolgáltatásokat nyújt az MVM Partner Zrt. a Pályázati Tanácsadás keretében?
Az MVM Partner Zrt. a Pályázati Tanácsadás keretében 5 féle szolgáltatást nyújt Önöknek:
  • elektronikus pályázatfigyelő hírlevél szolgáltatást,
  • ingyenes pályázati alkalmassági vizsgálatot (előminősítés),
  • pályázati audit szolgáltatást,
  • pályázatkészítést,
  • pályázati projektmenedzsmentet.
 
Honnan tudunk a pályázatokkal kapcsolatban információt szerezni?
Az MVM Partner Zrt. díjmentes elektronikus pályázatfigyelő hírlevél szolgáltatása havi rendszerességgel tájékoztatja Önöket a hazai és az EU-s pályázati lehetőségekről és feltételekről.
 
Mi történik az előminősítés során?
Az előminősítés elvégzéséhez ki kell tölteniük egy ún. Előminősítő kérdőívet. A kérdőív adatai alapján díjmentesen elvégezzük cégük pályázati alkalmassági vizsgálatát és megállapítjuk, hogy indulhatnak-e valamely pályázaton.
 
Miért van szükség a pályázati auditra?
A pályázati audit keretében sor kerül cégük gazdálkodási, jogi és technikai környezetének, valamint erőforrásainak vizsgálatára és fejlesztési elképzeléseik feltérképezésére. Az összegyűjtött információk birtokában összeállítjuk a cégük által elérhető, kihasználható, a beruházási terveikhez leginkább illeszthető pályázati lehetőségek listáját. A pályázati audit lezárásaként Pályázati Audit Jelentést adunk át Önöknek, amely tartalmaz egy forrástérképet, egy projekttérképet és a releváns pályázatok kivonatát.
 
Mit tartalmaz a projekttérkép?
A projekttérkép legfeljebb tíz, a cégük fejlesztési elképzeléseihez, beruházási terveihez igazított, elérhető pályázati lehetőséget mutat be.
 
Mit tartalmaz a forrástérkép?
A forrástérkép a cégük szempontjából releváns pályázatok volumenét és céljait foglalja össze.