Energetikai Tanúsítás TH Start és TH Komplex

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS TH START SZOLGÁLTATÁSUNK AZOKNAK A TÁRSASHÁZAKNAK SZÓL, amelyek:

  • élni kívánnak azzal a jogszabály adta lehetőséggel, hogy az energetikai tanúsítványt a társasház teljes egészére vonatkozóan, illetve a társasházban lévő lakásokra külön-külön is elkészíthetik.

 

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS TH START SZOLGÁLTATÁSUNK KERETÉBEN

  • olyan igazoló okiratot készítünk, amely a társasházi épület energetikai minőségi kategóriába sorolásával megmutatja az ingatlan energiafelhasználásának hatékonyságát. A skála a legkedvezőbb „AA++” kategóriától a legkedvezőtlenebb „JJ” kategóriáig terjed. A tanúsítvány 10 évig érvényes. Amennyiben ezen érvényességi időtartam alatt az adott épületek tekintetében energetikai célú beruházás történik (szigetelés, ablakcsere, kazáncsere, megújuló energia beépítése stb.), abban az esetben az energetikai célú beruházással érintett épület, épületrész tekintetében az energetikai tanúsítást ismételten el kell végezni,

  • igény esetén lakásonként is készítünk hitelesített energetikai tanúsítványokat, amelyek árai ebben a konstrukcióban kedvezőbbek, mintha a lakók külön-külön  rendelnék meg azokat,

  • a lakások elhelyezkedése szerint minden típuslakást egyedi jellemzőinek figyelembe vételével vizsgálunk meg (például földszinti lakásnál pince szigetelés, emeleti lakások esetén tetőszigetelés stb.).

 

Arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak, egyedi igényeinek a lehető legjobban és legmagasabb színvonalon feleljünk meg, ezért az Energetikai Tanúsítás termékünk mellett létrehoztuk az „Energetikai Tanúsítás TH Komplex” szolgáltatásunkat is.

 

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS TH KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSUNK AZOKNAK A TÁRSASHÁZAKNAK SZÓL, amelyek

  • részéről az Energetikai Tanúsítás mellett egyedi igény merül fel az energiafelhasználási hatékonyság javítására és az ezekhez kapcsolódó intézkedési javaslatok megismerésére.

 

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS TH KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSUNK KERETÉBEN elkészítjük az Energetikai Tanúsítás TH Komplex tanulmányt, amely:

  • tartalmazza az adott egész társasházi épületre vonatkozó javaslatokat, számításokat, elvégzendő korszerűsítési lehetőségeket,

  • összefoglalja, hogy a leírt javaslatok milyen mértékű felújítási munkával járnak, elsősorban a határoló szerkezetekre és az épületgépészeti rendszerekre vonatkozó fejlesztéseket elemezve,

  • bemutatja, hogy ezen fejlesztések közül mi valósítható meg jelentős, és mi kisebb felújítási munkálatok elvégzésével.

 

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉRJEN AJÁNLATOT ÜGYFÉLMENEDZSERÉTŐL, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen tájékoztató az MVM Partner Zrt. részéről nem minősül ajánlatnak.